Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Sfida Biznesi | 5 Tetor 2015

Scroll to top

Top

Menaxhim projektesh

Pesë këshilla për t’u ngjarë njerëzve të suksesshëm

9 Korrik 2015 |

Psikologji – Ndoshta secili prej nesh e ka bërë dikur këtë pyetje, kur ka parë se njerëzit e suksesshëm bëjnë me dije sukseset e punës së tyre apo kur vetë puna flet për përpjekjet e tyre; pyetja është e justifikuar: Si … Read More

Mprehe sëpatën para se të fillosh punën!

19 Prill 2015 |

Parimi i parapërgatitjes

Në një nga shkrimet e mia kam shkruar për meritat e stilolapsit dhe letrës si mjete që na ndihmojnë në organizimin dhe planifikimin e ditës, punës apo projektit të radhës. Direkt dhe indirekt, ky shkrim nxjerr në … Read More

Blog: Rishkim i arritjeve sipas ToDoIst për vitin 2014

15 Janar 2015 |

Së shpejti do publikoj edhe një shkrim mbi disa aplikacione të cilat ju ndihmojnë të menaxhoni më mirë detyrat e përditshme. Por ndërkohë, desha t’ju tregoj për njërin prej tyre – ToDoIst, të cilin kam vite që e përdor.

Ky … Read More

Sfida e një blogu!

13 Mars 2014 |

Më bëri përshtypje që kur e lexova dhe ndaj desha t’ju ofroj edhe juve sugjerimin e një mikut tim nga universiteti – Joel Wilson – i cili në një shkrim të mëhershëm shprehet kështu:

“Sfida e publikimit online nuk qëndron … Read More

Si të organizoni një konferencë me faqe + live stream?

26 Mars 2013 |

Një ndër projektet më interesante që ndërmora këtë fillim viti 2013 ishte një bashkëpunim me lëvizjen e mirënjohur MJAFT e cila mbajti një konferencë tre-ditore me organizata dhe partnerë të ndryshëm nga bota e aktivizmit civil nga rajoni dhe më … Read More

Menaxhimi: Meritat e vërteta të stilolapsit dhe letrës në biznes!

26 Mars 2013 |

Personalisht, jam shumë i dhënë ndaj teknologjisë dhe mbetem entuziast për gjithçka që të lejon të bësh! Por, në të njëjtën kohë, më duhet të pranoj pengesat apo mënyrat se si teknologjia më kufizon që të bëj atë që duhet … Read More