Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Sfida Biznesi | 8 December 2014

Scroll to top

Top

Menaxhim projektesh

Sfida e një blogu!

13 Mars 2014 |

Më bëri përshtypje që kur e lexova dhe ndaj desha t’ju ofroj edhe juve sugjerimin e një mikut tim nga universiteti – Joel Wilson – i cili në një shkrim të mëhershëm shprehet kështu:

“Sfida e publikimit online nuk qëndron … Read More

Si të organizoni një konferencë me faqe + live stream?

26 Mars 2013 |

Një ndër projektet më interesante që ndërmora këtë fillim viti 2013 ishte një bashkëpunim me lëvizjen e mirënjohur MJAFT e cila mbajti një konferencë tre-ditore me organizata dhe partnerë të ndryshëm nga bota e aktivizmit civil nga rajoni dhe më … Read More

Menaxhimi: Meritat e vërteta të stilolapsit dhe letrës në biznes!

26 Mars 2013 |

Personalisht, jam shumë i dhënë ndaj teknologjisë dhe mbetem entuziast për gjithçka që të lejon të bësh! Por, në të njëjtën kohë, më duhet të pranoj pengesat apo mënyrat se si teknologjia më kufizon që të bëj atë që duhet … Read More